How To a Create Website

Er mag weer binnen gesport worden
Vanaf 1 juli mag er weer binnen getafeltennist worden. Dus de extra pondjes die er in deze beladen periode van de corona perikelen erbij zijn gekomen, kunnen er weer afgetraint worden. Niet alleen daarom maar het is toch weer lekker om je favoriete sport te kunnen beoefenen.

Tafeltennisvereniging Drusus Doesburg zoekt nieuw talent!
Heb je weleens een balletje geslagen op de camping of heb je vroeger op tafeltennis gezeten en lijkt het je leuk om eens mee te spelen? Wij zijn een gezellige vereniging en iedereen is welkom.

Wij trainen op de dinsdag 19.15-23.00 uur en op donderdagavond van 20.00-22.00 uur. Zowel voor recreanten als in competitieverband. Wil je een paar keer meedoen, je bent van harte welkom aan de Wilgenstraat 2 (gymzaal) de Ooi tegenover de Aldi. Trek je sportkleding en zaalschoenen aan en sla je slag!