How To a Create Website

Frans Postma en Jan Buunk winnen Nieuwjaarsdubbel
Dinsdag 8 januari werd weer het jaarlijkse Nieuwjaarsdubbel toernooi gehouden. Om 19:45 uur opende Voorzitter Tonny Seegers het toernooi door iedereen een gezond en sportief 2019 toe wensen. Vervolgens werden de dubbels samengesteld door middel van loting. In totaal waren er 7 dubbels die verdeeld werden over 2 poules. In poule 1 gingen Jan en Frans door naar de finale, zij hadden slechts 1 wedstrijd verloren en in poule 2 gingen Dick en Truuske zeer overtuigend zonder verlies door. De finale tussen Jan en Frans en Dick en Truuske werd een hele spannende wedstrijd. Nadat beide koppels om en om 2 games hadden gewonnen moest er een beslissende 5e game gespeeld worden. Hierin ging het tot 7-7 gelijk op en daarna wisten Jan en Frans uit te lopen tot 10-7. Het beslissende matchpoint werd door een fantastische smashbal van Frans binnengehaald. Hierdoor mogen Jan en Frans zich een jaar lang de Nieuwjaars Dubbelkampioenen van 2019 noemen. Frans en Jan, gefeliciteerd met deze prestigieuze titel!

Team 1 speelt 2e wedstrijd tegen SMD ook gelijk
Na een 3-5 achterstand heeft team 1 er toch nog een gelijkspel er uit te weten halen tegen SMD. Jan bleef ongeslagen, Dick won zijn laatste wedstrijd, ook het dubbelspel was weer een belangrijk winstpunt. Aloys bleef mst lege handen.

Team 2 wint ook 2e wedstrijd
Drusus 2 heeft ook zijn 2e wedstrijd weten te winnen. In de uitwedstrijd tegen SKF uit Veenendaal werd het 7-3 in het voordeel van het team uit Doesburg. In de 1e wedstrijd begon Gerwin tegen Rien Goedegebuure. Waar Gerwin in het verleden nog wel redelijk wat moeite had met Rien, wist hij nu eenvoudig met 3-0 te winnen. Vervolgens trad Danny aan tegen Henk Blok. Na een voortvarende start, zakte Danny in de 3e game iets weg, waardoor Henk deze game verassend met 13-11 wist te winnen. Maar in de volgende game stelde Danny weer orde op zaken en hij won dus uiteindelijk met 3-1. Toen was het de beurt aan Tonny, die het moest opnemen tegen oud Doesburgernaar en oud-lid Henk Brouwer. Ondanks dat Henk ruim een half jaar geen wedstrijden heeft gespeeld, wist hij in 3 spannende sets van Tonny winnen. Dit keer traden Danny en Gerwin aan in het dubbel tegen SKF. SKF had voor deze gelegen besloten om hun 4e man, Gert de Man en Rien in te zetten. Maar Gerwin en Danny waren goed op elkaar ingespeeld en in een uitstekende partij wonnen de Drusus heren met 3-0. Gerwin speelde de rest van de avond nog zeer degelijk en won zijn overige partijen in straight sets met 3-0. Ook Danny wist zijn overige 2 partijen in winst om te zetten. Tonny speelde de rest van de avond zijn partijen op een zeer hoog niveau, maar helaas moest hij in Henk Blok en Rien toch zijn meerdere erkennen. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, was de einduitslag 7-3 in het voordeel van Drusus 2. Door deze 2e overwinning nestelt team 2 zich verrassend aan kop en op 19 februari mag het team van captain Tonny Seegers de koppositie proberen te verdedigen in de thuiswedstijd tegen middenmoter HTTC 71 uit Heteren.