How To a Create Website

Team 1 verliest met 7-3 van Litac
Met 7-3 heeft team 1 de uitwedstrijd tegen Litac verloren. Jan was goed voor 2 winstpunten, Dick pakte 1 winstpunt en Aloys bleef met lege handen staan. Ondanks dit verlies staat het team in de middenmoot.

Team 2 speelt gelijk tegen koploper
Drusus 2 heeft tegen koploper de Treffers uit Arnhem een zwaarbevochten gelijkspel weten te realiseren. Gerwin begon dit keer tegen Dick Arts en won vrij gemakkelijk met 3-0. Vervolgens moest Tonny het opnemen tegen Tom Kobus. Ondanks een 2-0 voorsprong verloor Tonny in een spannende wedstrijd nipt met 3-2. Toen moest Danny het opnemen tegen Sjoob Kobus, die net als Gerwin deze competitie nog geen wedstrijd had verloren. Danny die de afgelopen weken in topvorm verkeerd, won de eerste twee games. Vervolgens wist Sjoob 2 games te winnen, waarnaar een beslissende 5e game noodzakelijk was. In die 5e game herpakte Danny zich goed en hij won deze game verdiend met 11-5. Het dubbelspel geen eenvoudig in 3 games naar de Treffers. Tonny wist ondanks goed spel deze avond verder geen wedstrijden te winnen. Danny was ook deze avond weer in topvorm en won zijn overige twee wedstrijden. Gerwin, die nog geen wedstrijd verloren had deze competitie, verloor in 4 games van Sjoob. Waardoor zowel Sjoob als Gerwin deze avond allebei hun eerste wedstrijd verloren. Hierdoor stond er aan het eind van de avond een 5-5 eindstand op het scorebord. Komende week heeft team 2 een vrije week en de week daarna mag het team op maandag 25 maart aantreden in de uitwedstrijd tegen Rhenus uit Rhenen.