How To a Create Website

Tafeltennisvereniging Drusus Doesburg zoekt nieuw talent!
Heb je weleens een balletje geslagen op de camping of heb je vroeger op tafeltennis gezeten en lijkt het je leuk om eens mee te spelen? Wij zijn een gezellige vereniging en iedereen is welkom.

Wij trainen op de dinsdag 19.15-23.00 uur en op donderdagavond van 20.00-22.00 uur. Zowel voor recreanten als in competitieverband. Wil je een paar keer meedoen, je bent van harte welkom aan de Wilgenstraat (gymzaal) de Ooi tegenover de Aldi. Trek je sportkleding en zaalschoenen aan en sla je slag!

Op zaterdag en zondag 18 en 19 mei 2019 houden wij ons Doedie- toernooi. ( Drusus en Gazelle) Kom gerust kijken, of als je zin hebt geef je op!

Dubbeltoernooi: Zaterdag 19.00 - 22.00
enkeltoernooi: Zondag 10.00 - 19.00 uur

Voor leden van Gazelle, Drusus en inwoners van Doesburg. Inschrijven voor 9 mei via ttvdrusus@xs4all.nl 6,- p.p. per keer contant te voldoen voor aanvang wedstrijd.