How To a Create Website

Tafeltennisvereniging Drusus Doesburg zoekt nieuw talent!
Heb je weleens een balletje geslagen op de camping of heb je vroeger op tafeltennis gezeten en lijkt het je leuk om eens mee te spelen? Wij zijn een gezellige vereniging en iedereen is welkom.

Wij trainen op de dinsdag 19.15-23.00 uur en op donderdagavond van 20.00-22.00 uur. Zowel voor recreanten als in competitieverband. Wil je een paar keer meedoen, je bent van harte welkom aan de Wilgenstraat (gymzaal) de Ooi tegenover de Aldi. Trek je sportkleding en zaalschoenen aan en sla je slag!

KLAVERJASTOERNOOI DRUSUS 10 december 2019

Op dinsdag 10 december a.s organiseren wij voor onze leden van tafeltennisvereniging Drusus een klaverjastoernooi. Alle inleg gaan als prijzen eruit. Er zijn diverse prijzen te winnen, cadeaubonnen voor vers vlees te besteden bij slagerij de Worstepinne te Doesburg. We gaan er een gezellige avond van maken
Geef je snel op ( max. 12 personen)
Aanmelden bij:
Frans Jansen