How To a Create Website

Doedie kampioenschappen: Roy wint voor 5e maal in de A klasse, Helma Buunk wint de B klasse.
Zaterdag 18 en zondag 19 mei hebben de Doedie kampioenschappen weer plaats gevonden. Op zaterdag werd traditioneel het dubbeltoernooi gespeeld. Hierin was het duo Helma Buunk en Dick de Wolf het sterkste dubbel en pakte de titel. Op zondag werden de spelers in 2 poules ingedeeld. In de B klasse was Helma Buunk de uiteindelijke winnares die al haar wedstrijden wist te winnen. In de A klasse was het in de poulefase Roy Braam die al zijn wedstrijden wist te winnen. Alleen tegen Dick de Wolf had Roy nog behoorlijk wat moeite maar wist toch in 5 games te winnen. Roy werd dus eerste en Dick 2e waardoor zij in de finale wederom tegen elkaar uit kwamen. Na 2 games stond het 1-1 maar Roy liet er daarna geen gras overgroeien en won vrij eenvoudig met 4-1, hiermee pakte hij voor de 5e maal in 5 jaar de titel.

Tafeltennisvereniging Drusus Doesburg zoekt nieuw talent!
Heb je weleens een balletje geslagen op de camping of heb je vroeger op tafeltennis gezeten en lijkt het je leuk om eens mee te spelen? Wij zijn een gezellige vereniging en iedereen is welkom.

Wij trainen op de dinsdag 19.15-23.00 uur en op donderdagavond van 20.00-22.00 uur. Zowel voor recreanten als in competitieverband. Wil je een paar keer meedoen, je bent van harte welkom aan de Wilgenstraat (gymzaal) de Ooi tegenover de Aldi. Trek je sportkleding en zaalschoenen aan en sla je slag!

Op zaterdag en zondag 18 en 19 mei 2019 houden wij ons Doedie- toernooi. ( Drusus en Gazelle) Kom gerust kijken, of als je zin hebt geef je op!

Dubbeltoernooi: Zaterdag 19.00 - 22.00
enkeltoernooi: Zondag 10.00 - 19.00 uur

Voor leden van Gazelle, Drusus en inwoners van Doesburg. Inschrijven voor 9 mei via ttvdrusus@xs4all.nl 6,- p.p. per keer contant te voldoen voor aanvang wedstrijd.