How To a Create Website

Nieuwjaarsreceptie en dubbeltoernooi dinsdag 7 januari
Geachte Leden, Dinsdag 7 Januari houden we zoals reeds aangekondigd de nieuwjaarsreceptie en tevens zullen we bij gelegenheid een dubbeltoernooi houden.

Tafeltennisvereniging Drusus Doesburg zoekt nieuw talent!
Heb je weleens een balletje geslagen op de camping of heb je vroeger op tafeltennis gezeten en lijkt het je leuk om eens mee te spelen? Wij zijn een gezellige vereniging en iedereen is welkom.

Wij trainen op de dinsdag 19.15-23.00 uur en op donderdagavond van 20.00-22.00 uur. Zowel voor recreanten als in competitieverband. Wil je een paar keer meedoen, je bent van harte welkom aan de Wilgenstraat 2 (gymzaal) de Ooi tegenover de Aldi. Trek je sportkleding en zaalschoenen aan en sla je slag!

Uitslag KLAVERJASTOERNOOI DRUSUS 10 december 2019

Op dinsdag 10 december hebben wij ons klaverjastoernooi gehouden voor onze leden van Drusus. Met maar liefst 12 kaart spelers verdeeld over 3 tafels werd het een gezellige avond met een hapje en een drankje. Door loting kwam een ieder aan een willekeurige tafel per ronde. Er zijn 3 prijswinnaars uitgekomen:

1e prijs: Helma Buunk 5053 punten
2e prijs: Gerard Wentink 4943 punten
3e prijs: Frans Jansen 4919 punten

Gefeliciteerd met jullie prijs!!
Zij hebben een vleesbon in ontvangst mogen nemen van slagerij"De Worstepinne" te Doesburg.
De organisatie van het klaverjastoernooi lag in handen van Frans Jansen.