How To a Create Website

Team 1 wint van DSV Relax
Drusus 1 is prima op weg in de 2e klasse, na de overwinning van 6-4 op DSV Relax waarbij Dick de Wolf het grootste aandeel had in de overwinning door al zijn wedstrijden te winnen. Jan Buunk en Aloys tankink wonnen ieder 1 wedstrijd. Ook het dubbelspel werd winnend afgesloten. Met 36 punten uit 7 wedstrijden staat het team op een keurige derde plaats en heeft het 4 punten voorsprong op de nrs 4 en 5. Toch is alle hens aan dek en zal het trio in de 3 resterende wedstrijden nog er tegen aan moeten om uit de gevarenzone te blijven. De eerstvolgende wedstrijd is namelijk tegen de koploper Bit waarvan de heenwedstrijd met 9-1 werd verloren.

Drusus 2 doet goede zaken in de strijd tegen degradatie
Drusus 2 heeft goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie door de uitwedstrijd tegen Kracht & Vriendschap uit Renkum met 6-4 te winnen. Gerwin beet het spits af tegen Jan Roseboom. Na een stroeve start en verlies in de 1e game, wist Gerwin met 3-1 te winnen. Hierna was het de beurt aan Danny. Hij moest het gelijk opnemen tegen kopman Chris van Dijk. In de thuiswedstrijd wist Danny nog in 5 games te winnen, maar vanavond had hij weinig kans. Met snel contraspel wist Chris met 3-0 te winnen. Toen was het de beurt aan teamcaptain Tonny. Zoals zo vaak dit seizoen zat het Tonny niet mee en helaas moest hij met 3-1 zijn meerdere erkennen in Annette. Voor de 2e keer dit seizoen werd besloten dat Danny en Gerwin zouden dubbelen. Deze verrassende opstelling pakte goed uit en ook met dubbel pakte Drusus een winstpunt. Gerwin was deze avond voor het eerst dit seizoen in vorm en wist ook zijn overige partijen te winnen. Ook Danny won deze avond nog 2 partijen. Tonny wist helaas geen wedstrijd meer te winnen, waardoor er aan het eind van een gezellige avond een 6-4 eindstand in het voordeel van Drusus op het scorebord stond. Doordat Sethone met 8-2 verloren heeft van BIT en ook naaste concurrent HTTC verrassend verloor van hekkensluiter Trumelo, heeft Drusus handhaving in de 4e klasse weer in eigen hand. Bij een gelijkspel aanstaande dinsdag tegen hekkensluiter Trumelo, zal ongeacht de andere uitslagen in de poule, handhaving een feit zijn.

Team 3 verliest van Odion met 2-8
Helaas voor team 3 werd er niet nog een overwinning uit gesleept in de wedstrijd tegen Odion. Tegen Dropshot werd er nog een mooie eerste overwinning behaald maar dit kon tegen Odion niet herhaald worden. Ondanks een laatste plaats in de poule is het team er nog alles aan gelegen om nog wat punten te scoren in de laatste wedstrijden.