How To a Create Website

Frans Postma en Jan Buunk winnen Nieuwjaarsdubbel
Dinsdag 8 januari werd weer het jaarlijkse Nieuwjaarsdubbel toernooi gehouden. Om 19:45 uur opende Voorzitter Tonny Seegers het toernooi door iedereen een gezond en sportief 2019 toe wensen. Vervolgens werden de dubbels samengesteld door middel van loting. In totaal waren er 7 dubbels die verdeeld werden over 2 poules. In poule 1 gingen Jan en Frans door naar de finale, zij hadden slechts 1 wedstrijd verloren en in poule 2 gingen Dick en Truuske zeer overtuigend zonder verlies door. De finale tussen Jan en Frans en Dick en Truuske werd een hele spannende wedstrijd. Nadat beide koppels om en om 2 games hadden gewonnen moest er een beslissende 5e game gespeeld worden. Hierin ging het tot 7-7 gelijk op en daarna wisten Jan en Frans uit te lopen tot 10-7. Het beslissende matchpoint werd door een fantastische smashbal van Frans binnengehaald. Hierdoor mogen Jan en Frans zich een jaar lang de Nieuwjaars Dubbelkampioenen van 2019 noemen. Frans en Jan, gefeliciteerd met deze prestigieuze titel!