Algemene info:

Over onze vereniging
Tafeltennisvereniging Drusus is een kleine gezellige vereniging met ongeveer 25 leden. Er zijn bij Drusus ook recreanten die voor hun plezier graag een balletje slaan. Naast recreanten hebben we meerdere competitieteams verdeeld over verschillende klassen.

* Historie
Tafeltennisvereniging Drusus is opgericht op 1 augustus 1976. Toen werden de toenmalige verenigingen Golto en Sorry samengevoegd tot Drusus. Vernoemd naar eigen zeggen de Romeinse oprichter van Drusus, Generaal Nero Claudius Drusus.

* Over onze sport
Tafeltennis is voor iedereen, dus een leuke sport voor jong en oud. het wordt weleens het "schaken tijdens een 100 meter sprint"genoemd. Het is een behendigheidsspel wat betreft ( strategisch) denkwerk en bewegen tegelijk. Ook voor de oog-handcoördinatie is dit een ideale sport. Door heel veel te oefenen kun je al aardig op niveau komen.

*Lid worden?
Loop eens binnen in de gymzaal op dinsdag of donderdagavond. Je kunt vrijblijvend drie keer meedoen op een van onze speelavonden. Jij neemt je sportkleding/zaalschoenen mee, wij zorgen voor een batje in bruikleen. Lijkt het je wat om onze vereniging te versterken, een aanmeldformulier hebben wij klaar liggen.